top of page

НАША ВИЗИЈА

Во 44sportsagency, ние ви помагаме да ја дефинирате и изострите вашата визија. Нашата маркетинг агенција е основана во 2023 година во Шведска, Стокхолм откако забележавме колкава побарувачка има за маркетинг кампањи засновани на спорт и насоки за градење личен бренд.

 

Им помагаме на спортските профили, организации и здруженија да го изградат својот бренд и да завршат во центарот на вниманието. Ние сме страсни да ви помогнеме да го пронајдете вашиот креативен глас. Ние ги водиме нашите клиенти до целта и им помагаме да се развијат. Работиме да ве советуваме и да ви понудиме комерцијални соработки за да го изградите вашиот бренд! Дополнително, помагаме со совети за односи со јавноста и комуникација.

ПОЧУВТЕТЕ ЈА РАЗЛИКАТА СО НАС

За вас како: Профил, организација и здружение

ЗА ВАС КАКО ФИРМА

За оние од вас кои бараат профил

bottom of page